Видео вести

(ВИДЕО) Сања Михаиловска: Податоците се нафта на 21 век

10 јул 2019

Во серијата видеоинтервјуа за магазинот InStore, разговаравме и со Сања Михаиловска, генерален директор на „Саманта“. Според неа, разбирањето на податоците влијае врз квалитетот на одлуките поврзани со приходите, трошоците и профитот и суштински е важно за создавање дополнителна вредност.