Видео вести

(ВИДЕО) Саша Ќириќ: Недостига храброст за иновации

03 јул 2019

Иновациите водат до пораст на продажбата и зголемување на профитот, го градат и го зајакнуваат брендот, а влијаат и врз навиките на потрошувачите, истакнува Саша Ќириќ, консултант. 

Тој во  видеоинтервјуто објаснува дека е важно и да се мотивираат вработените да даваат идеи, бидејќи секоја може да доведе до развој на компанијата.

Погледнете: