Видео вести

(ВИДЕО) Дејан Ваневски: За добар бизнис-план важни се вработените

19 јун 2019

Секоја компанија треба да сфати дека кога ќе се соочи со тешкотиите треба да ги надрасне, да ги надмине функционирајќи на подобар начин. Токму затоа компаниите треба да имаат јасна стратегија, која ќе биде следена од добро структуиран бизнис-план, истакна Дејан Ваневски, менаџер на дистрибуција на кондиторските производи „Марс“ за Македонија, Албанија и Косово

Погледнете го целото интервју во видеото: