Hashtag: 'козметика'
Свет

„Карфур“ отвори продавница за козметика во Париз

08 окт 2019
Трговскиот синџир „Карфур“ отвори специјализирана продавница за козметика во главниот град на Франција, а најголем дел од...
Свет

„Едека“ воведува козметика без микропластика

03 окт 2019
Засега трговецот нуди околу 140 козметички производи што не содржат микропластика, а подружницата „Нето маркен-дисконт“ нуди околу 120
Свет

„Едека“ претстави нов козметички бренд

04 сеп 2019
Трговецот оди кон тоа да ја отстрани микропластиката од вкупниот асортиман козметика од приватните трговски марки до крајот на 2020...
Свет

Американски и француски козметички бренд - највредни во светот

09 авг 2019
Вредноста на компанијата минатата година беше 17,6 милијарди долари, но и покрај намалувањето, го задржа првото место
Свет

„Натура“ и „Авон“ се здружуваат во глобален козметички гигант

27 мај 2019
Новата компанија ќе има повеќе од 6,3 милиони консултанти и аквизитери и 3.200 продавници во 100 земји во светот
Македонија

„Дм дрогерие маркт“ забележа двоцифрен раст

02 ное 2018
Дрогеријата „ дм дрогерие маркт“ забележа раст на прометот во Македонија од 27,9 во деловната 2017/2018 година. Тоа е еднакво на вкупен...
Македонија

Кај Струга ќе се гради фабрика за козметика

07 сеп 2018
Во технолошко индустриската развојна зона помеѓу Охрид и Струга почна да се гради фабрика за производство на козметика на на...
прикажани (од 1 до 11) од вкупно: 11