Hashtag: 'трошоци'
Македонија

Растат трошоците за живот во однос на минатата година

09 јул 2019
Индексот на трошоците на животот во јуни 2019 година, во споредба со јуни 2018 година, бележи пораст од 0.3 %, а индексот на цените на мало е на...
Македонија

Трошоците на живот растат на годишно ниво

08 окт 2018
Трошоците на животот во септември 2018 година, во однос на претходниот месец,бележат намалување за 0,1 отсто, а цените на мало за 0,7...
Македонија

Повисоки трошоци за живот и малопродажни цени во јуни

11 јул 2018
Трошоците на живот во јуни се непроменети во споредба со претходниот месец, а во однос на јуни лани бележат пораст од 1,4%, додека цените...
прикажани (од 1 до 3) од вкупно: 3