Hashtag: 'анализа'
Анализи

Малопродажбата на транзитни локации: Во чекор со потрошувачот во движење

08 окт 2019
На транзитните локации низ целиот свет купувачите бараат брзо и ефикасно искуство, кое ќе се вклопи во нивниот динамичен живот
Анализи

„ЛЗ ритеалитикс“: Малопродажните кооперативи го губат уделот на европскиот пазар

19 сеп 2019
Според истражувањата на „ЛЗ ритеалитикс“, тие ќе сочинуваат 27% од продажбата на мало во 2024 година, што е за 3% помалку во споредба со 2014...
Анализи

ИГД: Експанзија од иновации

29 мај 2019
Инвестирањето во приватните трговски марки продолжува да го зголемува темпото на европскиот малопродажен пазар
Анализи

InSight: Секој своја марка

16 апр 2018
Анализи

ИГД: Инвентивни начини за уникатност

19 окт 2016
Што е потребно за една продавница да ја издвоите и да ја прогласите за ваш фаворит? Аналитичарите на ИГД трагаа по најинспиративните...
прикажани (од 1 до 9) од вкупно: 9