Hashtag: 'Србија'
Регион

Нова дигитална платформа за донација на храна

08 ное 2019
Дигиталната платформа ќе ја реализираат УНДП и компанијата „Делез Србија“, која одлучи на овој начин да го надгради проектот „Им...
Македонија

„Алкалоид“ со дополнително вложување во Србија

06 ное 2019
Станува збор за инвестиција вредна 1,8 милиони евра наменета за проширување на производните капацитети во производниот погон во Србија
Регион

Успешно заврши 6. FMCG Retail Summit во Србија

25 окт 2019
Шестиот FMCG Retail Summit, во организација на магазинот InStore, и оваа година собра околу 500 професионалци од секторот на стока за широка...
Регион

Србија доби Банка за ракија

22 окт 2019
Клиентот со помош на вработените ги става состојките во буриња од 50, 100 или 220 литри
Регион

„Нектар“ основа „Не е сеедно“ фондација

16 окт 2019
Фокусот ќе биде на проекти кои би го зголемиле наталитетот во Србија, би ги вратиле децата кон природата и би им помогнало да младитѕе...
Регион

Србија: „Лидл“ донира седум тони храна

10 окт 2019
Донацијата е дел од стратегијата за општествено одговорно работење на „Лидл“ - Србија, под слоганот „На пат кон утре“
Македонија

Светозар Jаневски: Не се повлеков од Србија

02 окт 2019
Од ништо не се одрековме, вели Јаневски на прашањето за можна повторна соработка со БИП или за некое друго вложување во Србија, но не...
Регион

„Делта ДМД“ добитник на две награди од „Дијаџио“

02 окт 2019
Компанијата е добитник на две од четирите награди од „Дијаџио“ кои им се доделуваат на партнерите во кластерот „Европски партнерски...
Регион

„Adbooka“ - специјална публикација за креативната индустрија во Јадранскиот регион

01 окт 2019
Слоганот на овогодишното издание на публикацијата е „Адвертајзингот може да го смени светот!“
Регион

Фабрика за чоколадо на „Бери Калебаут“ ќе се отвори во Нови Сад

25 сеп 2019
Претставници на Владата на Србија потпишаа договор со менаџментот на компанијата
Регион

Натпревар ширум Србија во правење ајвар - победникот „оди“ во маркетите

13 сеп 2019
Мотото на натпреварот е „Излези ми на тегла“
Регион

Пропадна и вториот обид за продажба на „Будимка“

11 сеп 2019
Рокот за уплата на депозит и достава на банкарска гаранција беше 3 септември
прикажани (од 1 до 12) од вкупно: 38 | следни